Hario mlynček Skerton N
-
skladom (2 ks), ihneď k odberu / expedícii
Šikovný ručný mlynček Hario Skerton N je nástupcom pôvodného obľúbeného modelu. Tešte sa na vylepšený dizajn spodnej nádoby na kávu, ktorý zaisťuje lepšiu stabilitu a pohodlnejšie používanie mlynčeka. Vysoká kvalita mletia, na ktorú ste zvyknutí, zostáva.
Mlynček je vybavený keramickými mlecími kameňmi, ktoré zaisťujú konzistentné a rovnomerné mletie. Keramické kamene sú veľmi praktické - vydržia dlho perfektne ostré a dobre sa čistia. Mlynček sa dá ľahko rozobrať za účelom umývania.
Samozrejmosťou je jednoduché a intuitívne použitie. Mlynček disponuje reguláciou hrubosti mletia – jednoduchým pootočením matice pod kľučkou je možné ľahko upraviť stupeň hrubosti podľa potreby. Rovnako ako pri modeli Skerton+ nájdete aj pri mlynčeku Hario Skerton N stabilizačnú doštičku spodného kameňa, ktorá prispieva k ešte presnejšiemu mletiu kávy.
Na spodnej strane je mlynček opatrený protišmykovou podložkou, vďaka ktorej je stabilný a ľahko sa používa.
Na výrobu mlynčeka boli použité iba vysoko kvalitné materiály, ide o kombináciu žiaruvzdorného skla, odolného plastu, silikónu a nerezovej ocele (kľučka). Pozor – v umývačke riadu je možné umývať iba sklenené časti mlynčeka!
Nádoba na pomletú kávu disponuje aj praktickým viečkom, ktoré sa hodí pre prípad uskladnenia alebo prenášania kávy. V BUNA CAFÉ ale odporúčame kávu vždy pomlieť až tesne pred použitím, jedine tak docielite ten najlepší chuťový zážitok.
Kapacita spodnej nádoby je približne 100 g kávy.
Mlynček Hario Skerton N má príjemne kompaktnú veľkosť, ktorá z neho robí ideálneho pomocníka na prípravu kávy doma aj na cestách.
Hlavné parametre produktu
Ručný mlynček
Ručný mlynček odporúčame používať pri príprave kávy alternatívnou metódou – filtrovaná káva, moka, french press, aeropress, chemex. Ručný mlynček nie je ideálny na prípravu espressa. Mletá káva musí byť natoľko jemná, že ručný mlynček bude veľmi…
ViacKónické mlecie kamene
Kónické kamene majú kónický tvar a vnútorný kameň je vložený do vonkajšieho. Mletie prebieha vertikálne. Vonkajší kameň je kruhovitého tvaru a jeho vnútorná časť je pokrytá ozubením. Vnútorný kameň má vonkajšie ozubenie a kónický tvar, tento…
ViacKeramické mlecie kamene
Keramické mlecie kamene vydržia všeobecne o niečo dlhšie ostré, ako tie kovové, ale využívajú sa veľmi málo – sú krehké a pomerne drahé. Najčastejšie využitie je v malých ručných mlynčekoch, kde sa nepredpokladá ich častá výmena z dôvodu veľkého…
ViacMáte otázku ohľadom tohto produktu?

Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700