Príprava kávy

Príprava kávy

Správna hrubosť mletia pre espresso aj alternatívu

Správne namletá káva je základ. O výsledku rozhoduje ako pri espresse, tak aj pri alternatívnych metódach prípravy kávy. Napríklad do pákového kávovaru sa hodí iná hrubosť ako do drippera – bohužiaľ neexistuje žiadne univerzálne mletie. Nastavená hrubosť mletia v kombinácii s časom extrakcie a množstvom kávy rozhodne o chuti pripraveného nápoja. V tomto článku nájdete základný prehľad odporúčaných hrubostí mletia, od ktorých sa počas prípravy svojej obľúbenej kávy môžete odraziť.

Ako správne utláčať kávu pre espresso
Ako správne utláčať kávu pre espresso
Ako pripraviť dokonalé cappuccino
Ako pripraviť dokonalé cappuccino
Ako jednoducho vytvoriť latte art
Ako jednoducho vytvoriť latte art
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a ďalšíe s 1 okruhom)
Espresso, cappuccino - Rancilio Silvia (a ďalšíe s 1 okruhom)
Cold Brew Coffee - ľadová káva novej generácie
Cold Brew Coffee - ľadová káva novej generácie
Filtrovaná káva a její príprava
Filtrovaná káva a její príprava
7 najčastejších chýb v príprave espressa
7 najčastejších chýb v príprave espressa
Najlepšie kávové drinky a ľadové kávy
Najlepšie kávové drinky a ľadové kávy
Čriepky zo života bunacafe
Vlastný showroom a pražiareň kávy.
Vyvíjame vlastnú elektroniku PID regulácie.
Ponúkame vlastný záručný a mimozáručný servis.
Máme bohaté know-how a radi sa podelíme.

Opravdu chcete pokračovat?