Ascaso Barista T One 2G, black
-
odporúčame
-
posledný kus skladom, ihneď k odberu / expedícii
-
doprava zadarmo
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastný záručný a mimozáručný servis.
T Technológia vytvorená spoločnosťou Ascaso
Kávovary radu Barista T boli navrhnuté tak, aby reflektovali požiadavky dnešnej doby. Vytvoriť dokonalé espresso a zároveň byť - vďaka udržateľnej technológii - šetrní k životnému prostrediu.
Spoločnosť Ascaso preto prešla od klasického štandardu E61 na novú T technológiu, ktorá ponúka nízku spotrebu energie a čistú vodu v každej šálke kávy. Ide o najmodernejšiu technológiu. Profesionálny kávovar je ponúkaný v niekoľkých farbách a možnostiach prispôsobenia vašim potrebám.
Konštrukcia kávovaru je navrhnutá tak, aby mohol profesionálny barista pracovať čo najefektívnejšie a v najväčšom pohodlí. Jednotlivé prvky kávovaru reflektujú baristickú „choreografiu“, ktorá sprevádza každú prípravu dokonalého espressa.
Vychutnajte kvalitne pripravené espresso, buďte ohľaduplní k životnému prostrediu a zároveň šetrite náklady.
![Moderné technológie Moderné technológie](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/hitech.png)
PID regulácia zaručuje skvelú tepelnú stabilitu s nízkou energetickou spotrebou. Voda na espresso je predhriata v pracovnom bojleri, ktorý vďaka svojmu objemu disponuje silnou parou.
![100% pre kontakt s potravinou 100% pre kontakt s potravinou](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/eco-eng.png)
Pomocou využitia nerezovej ocele (namiesto medi a mosadze) je zaistený minimálny transfer kovov do nápoja.
![Čerstvá voda Čerstvá voda](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/agua-eng.png)
Veľkým benefitom je čerstvo dodaná voda v každej šálke. Nedochádza k opätovnému ohrievaniu vody, a to všetko efektívnejšie s udržateľnou technológiou.
![50% úspora energie 50% úspora energie](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/50-energy-saving.png)
T technológia zaručuje až 50% úsporu energie v porovnaní s tradičnými kávovarmi.
Hlavné výhody
- Multi-boiler technológia (= každá hlava má vlastný ohrev)
- Samostatný parný bojler s veľkou kapacitou
- PID regulácia (+ 0,1 °C) pre každúu hlavu i parný bojler
- Externý časovač a digitálny displej pre každú hlavu
- Tepelná izolácia na parnom bojleri a hlavách
- Tepelná stabilita (+- 0,5 °C)
- Funkcia dynamického predhrievania
- Úspora energie (až o 50 %)
- Vysoký výkon objemového čerpadla (stály tlak aj po dlhodobom využívaní viacerých hláv)
- Výkonný výdajník pary/tryska na paru (10mm rúrka z nerezovej ocele)
- Vysoko presné filtre z nerezovej ocele AISI 304
![Kovové telo kávovaru Kovové telo kávovaru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-t-chasis.jpg)
Materiály a komponenty tej najvyššej kvality
Vyrobené z nerezovej ocele pre maximálnu odolnosť. Tieto materiály zaisťujú dlhšiu životnosť kávovarov.
Ergonomická rukoväť páky
Ergonomický dizajn zaisťuje komfortný úchop. Madlo páky má sklon 10 stupňov.
![Ergonomická rukoväť páky Ergonomická rukoväť páky](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-porta.jpg)
![Ventily para / horká voda Ventily para / horká voda](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-pomo.jpg)
Ventily para / horúca voda
Kohúty vo verzii Barista T ONE majú dostatočnú veľkosť na veľmi komfortný úchop a pohodlnú obsluhu.
Ramena trysiek na paru a horúcu vodu
Rameno na prívod pary je vyrobené z nerezovej ocele AISI 316, a je odolné voči vodnému kameňu. Výhodou je, že po použití nie je rameno horúce, eliminuje sa tak riziko popálenín, a aj čistenie je výrazne jednoduchšie.
Koncovka ramena má zaoblené hrany so štyrmi výstupmi po obvode, ktoré zaručia dokonale našľahanú penu. Veľkosť výstupu je 1,2 mm (alternatívne 1,6 mm).
![Tryska na paru Tryska na paru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/tubo-vapor-barista.jpg)
![Tryska na paru Tryska na paru](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/salida-tubo.jpg)
![Šľahanie mlieka Šľahanie mlieka](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/jarra-leche-barista.jpg)
Výkonná profesionálna para
Našľahá mlieko na ideálny bod pre dokonalé cappuccino. Veľkokapacitný bojler s neuveriteľnou hrúbkou, ponúka väčšiu stabilitu výdaja pary.
Ohrievač šálok
Veľká plocha udržuje ideálnu teplotu šálky na prípravu dokonalej kávy.
![Ohrievač šálok Ohrievač šálok](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/tazas-cenital-2.jpg)
![Odpadová nádoba Odpadová nádoba](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/bar-bandeja.jpg)
![Odpadová mriežka Odpadová mriežka](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/barista-bandeja-con-taza.jpg)
Odpadová nádoba a mriežka
Odpadová nádoba je vyrobená z nerezovej ocele a ľahko sa vyberá a čistí. Vďaka drôtenému systému zostáva na mriežke menej nečistôt a šálky sa na spodnej strane nešpinia.
Vysoko presný dvojitý manometer
Manometer s dvojitým ciferníkom. Umožňuje súčasne kontrolovať tlak v parnom bojleri a tlak extrakcie.
![Dvojitý manometer Dvojitý manometer](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/manometro-baristaT.jpg)
![Jednoduchý prístup Jednoduchý prístup](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/product/_brand/ascaso/commercial/facil-accesoT.jpg)
Jednoduchý prístup
Jednoduchá demontáž. Navrhnuté technikmi pre technikov. Jednoduchý prístup k vnútorným komponentom - ventilom, rozvodom, elektromagnetickým ventilom, vykurovacím telesám atď.
Systém tepelnej stability
Filtrovaná a čistá voda vstupuje do stroja prostredníctvom rotačného čerpadla pod určitým tlakom.
Do parného bojlera vstupuje voda pri okolitej teplote cez rúrku predhrievača v tvare písmena U (silná a 100% nerezová oceľ AISI 316 L), a vo vnútri bojlera sa takto predhreje (efektívne sa využije teplota parného bojlera). Z parného bojlera vychádza horúca voda bez toho, aby bola v kontakte s vodou v bojleri. Veľmi účinný systém (nie je potrebné používať žiadnu ďalšiu energiu na predhriatie vody vstupujúcej do hláv kávovaru). Do každej termodynamickej hlavy kávovaru bude vstupovať horúca voda (80 °C).
Týmto je zaručená veľká tepelná stabilita na výstupe z hlavy (+ - 0,5 °C). A to ako v situáciách nepretržitého, tak aj občasného užívania.
A to všetko bez neustáleho ohrievania vody. Čistá voda s konštantnou teplotou v každej šálke kávy s oveľa účinnejšou a udržateľnejšou technológiou.
Energetická účinnosť
Zaručujeme 50% úsporu v porovnaní s tradičnými kávovarmi.
- Použitie elektronicky riadených termoblokov zameraných na úsporu energie – ohrieva vodu iba určenú na extrakciu.
- Elektronické riadenie teploty. Vykurovacie teleso pracuje iba v prípade potreby a iba po dobu nevyhnutne nutnú. Umožňuje "inteligentné" riadenie s oveľa nižšou spotrebou energie, ako iné systémy na trhu.
- PID regulácia vo všetkých bojleroch (espresso, para). Obsahuje elektronické termostaty, ktoré sú oveľa presnejšie a pôsobia oveľa rýchlejšie ako tradičný mechanický systém.
- Systém Multi-Group (vícebojler) znamená, že sa energia spotrebováva iba v tej časti kávovaru, ktorá je v danom okamihu v prevádzke. Každú hlavu je možné vypnúť alebo zapnúť nezávisle
- Tepelná izolácia zo špičkového materiálu výrazne zvyšuje kvalitu kávovaru a energetickú účinnosť.
Spotreba energie
Zníženie spotreby energie kávovarov je pre Ascaso prioritným cieľom posledných 10 rokov výroby a vývoja. Výsledkom tohto procesu je vytvorenie vlastnej inovatívnej technológie, ktorá nemá v odvetví konkurenciu.
Úspory energie = ekonomické úspory
Spotreba energie profesionálneho kávovaru je vysoká, rovnako tak čas, kedy býva kávovar v prevádzke. Otázka úspory energie je teda veľmi dôležitá.
Predstavenie značky Ascaso
História značky Ascaso
Predstavenie kávovaru Ascaso Barista T Plus 2G
Energetická úspora
Máte otázku ohľadom tohto produktu?
![Oldřich Smítal](https://cdn.bunacafe.cz/assets/images/team/oldrich.png)
Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700