Biepi Sara PID, white/wood
Farebné prevedenie
-
skladom (3 ks), ihneď k odberu / expedícii
-
doprava zadarmo
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastný záručný a mimozáručný servis.
-
Tento produkt je možné zakúpiť vo zvýhodnenom sete.
Ďalšie varianty tohto produktu
Spojenie tradičného dizajnu a talianskeho zmyslu pre dokonalosť a krásu – to je kávovar Biepi Sara.
Tento poloprofesionálny pákový kávovar je určený predovšetkým na prípravu dokonalej kávy v domácich podmienkach, ale neurazí ani prevádzkovateľov menších reštaurácií a kaviarní. Je vybavený dvoma čerpadlami a veľkým bojlerom s objemom 1,8 litra s PID reguláciou, ktorý spoločne s profesionálnou hlavou E61 zaistí precíznu stabilizáciu teploty vody v priebehu extrakcie kávy. Vďaka displeju a ľahko prístupnému ovládaču máte navyše teplotu extrakcie pevne pod kontrolou.
Kávovar je ďalej vybavený tryskami na horúcu vodu a paru, preto s ním ľahko pripravíte aj rôzne mliečne špeciality a čaje. Zásobník na vodu s objemom 2,7 litra disponuje kontrolkou, ktorá sa rozsvieti pri nedostatočnom množstve vody.
Elegantný espresso kávovar v bielom prevedení s nerezovými bočnicami v dekore dreva a drevenými doplnkami.
Dekor je aplikovaný vysoko kvalitnou 3M™ DI-NOC fóliou, ktorá je veľmi odolná a má dlhú životnosť. Veľmi zaujímavá štruktúra a prevedenie zaisťujú úplne dokonalý dizajn. DI-NOC povrchy majú CE certifikáciu v súlade s nariadením 89/106/EEC o konštrukcii produktu a testované v súlade s normou EN 15102:2008 upravujúcou štandardy dekoratívnych povrchov.
Príslušenstvo:
- páka s jednovýpusťou (+ filter 1-šálkový)
- páka s dvojvýpusťou (+ filter 2-šálkový)
- gumová záslepka (pre spätný oplach)
- plastový tamper / utláčadlo
- kefka na čistenie hlavy
- zmäkčovač vody
Ako na údržbu pákového kávovaru Biepi Sara PID, white/wood? Správna údržba pákového kávovaru vám zaistí tie najlepšie výsledky a zároveň prispeje k dlhej životnosti kávovaru.
Radi vám poradíme, ako sa o svoj kávovar Biepi Sara PID, white/wood správne starať a akej údržbe venovať pozornosť.
Ako na údržbu pákového kávovaru?
Ako na spätný oplach pákového kávovaru?
Ako na odvápnenie pákového kávovaru?
Individuálne postupy vzhľadom na technické vybavenie kávovaru a ďalšie informácie nájdete v našom článku Ako na odvápnenie pákového kávovaru?
Představení kávovaru Biepi Sara PID
Hlavné parametre produktu
E61 hlava
V 60. rokoch minulého storočia prišla na trh nová technológia, ktorá sa čoskoro stala jedným z najrozšírenejších princípov stabilizácie teploty vody pri extrakcii kávy. Hlava E61 je pripojená na okruh vody (bojler), voda v bojleri potom cirkuluje…
ViacHlava kávovaru – profesionálny rozmer (58 mm)
Aj domáce kávovary môžu disponovať profesionálnymi parametrami. Klasickým príkladom je práve profesionálny alebo komerčný rozmer hlavy kávovaru. Tento parameter je dôležitý nielen z dôvodu kompatibility baristického príslušenstva, ale aj z hľadiska…
Viac2 okruhy závislé - HX (Heat Exchanger), výmenník
Kávovar so systémom bojlerov HX, teda výmenník, umožňuje veľmi komfortnú obsluhu pri príprave mliečnych nápojov (šľahanie mlieka). Je možné súčasne variť espresso a šľahať mlieko. Para je ihneď k dispozícii bez čakania.HX funguje tak, že máme k…
ViacBojler
Bojler je nádoba s určitým objemom vody. Bojler môže byť nahrievaný aktívne vlastným vykurovacím telesom, alebo pasívne iným zdrojom tepla. Čím je väčší objem bojlera a presnejšia technológia regulácie teploty, tým je voda na prípravu espressa…
ViacPretlakový ventil
Pretlakový ventil (OPV = over pressure valve) je veľmi dôležitý diel na kávovaroch s vibračným čerpadlom. Kávovar vďaka tomuto ventilu pustí na kávu požadovaný (nastavený) tlak a prebytočný tlak vráti pretlakovým okruhom späť. Prebytočný tlak je…
ViacTrojcestný ventil
Trojcestný ventil je veľmi dôležitý technický prvok vo vybavení kávovaru. Otvára/prepína medzi týmito cestami - zdroj horúcej vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Pri zapnutí výdaja kávy sa otvorí prívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
ViacPID regulácia teploty s displejom
Na displeji je možné meniť nastavenú cieľovú teplotu. PID regulácia je jeden z najpoužívanejších algoritmov na presné riadenie regulovanej veličiny. Keďže vysvetlenie tohto algoritmu je zložitejšie a je hojne popísané v odborných literatúrach,…
ViacVibračné čerpadlo
Vibračné čerpadlo je najrozšírenejší druh čerpadla na domácich kávovaroch - pákových aj automatických. Ide o výrazne lacnejšiu technológiu, ako je profesionálne rotačné čerpadlo. Vieme už, že optimálny tlak na prípravu espressa je približne 9 barov.…
ViacZásobník na vodu
Zásobníkom na vodu disponujú všetky domáce kávovary. Do zásobníka na vodu odporúčame vložiť vhodný filter na vodu (zmäkčovač). Zásobník na vodu odporúčame dôkladne vymývať v pravidelných intervaloch.Domáce kávovary s rotačným čerpadlom majú…
ViacČas extrakcie, shot timer
Dôležitý parameter počas prípravy kávy je čas extrakcie, čiže doba kontaktu kávy s vodou. Všeobecne platí, že čas extrakcie u espressa sa pohybuje medzi 20 a 30 sekundami. Pri príprave espressa zo svetlejšie praženej kávy (nové trendy praženia) sa…
ViacMáte otázku ohľadom tohto produktu?
Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700